Kapustová misopolévka s kurkumou

recept obsahuje: mrkev, kapustu, řasu Nori, olivový olej, sůl, saturejku, kurkumu, Hatcho miso, celozrnné těstoviny
lehce stravitelná polévka s detioxikačními účinky


Zeleninu musíte mít ze zahrádky, nebo od farmářů jinak vám nebude chutnat a rozhodně nebude detoxikovat.

Pro dvě osoby stačí pár listů kapusty a větší mrkev. Nakrájenou kapustu posolte a dvacet vteřin restujte na malém množství olivového oleje. Přidejte mrkev, saturejku, kurkumu a zalijte vodou - cca 0.5l. Utrhněte kus řasy Nori, nebo použijte vločky a přidejte do varu. Přisypte hrst těstovin. (Těstoviny přidávejte pouze, pokud máte hlad.) Povařte 10 - 15 minut. Připravte si sójové Hatcho miso - do panáka dejte trochu vlažné vody a v ní rozmělněte lžičku pasty. Přidáte po odstavení polévky. Zeleninovou polévku snězte do hodiny, potom se zelenina stává kyselinotvornou a tělu neprospěje. Pozor na miso, obsahuje dost soli. Pokud je polévka slaná málo, můžete ji dochutit sójovou omáčkou. Mořské řasy přidávejte do jídel denně, pomáhají k rekonvalescenci orgánů a udržení zdraví.

Nakupujte zdravá ochucovadla u Slinivkáře s doživotní slevou 5% >>>





Lehce stravitelná polévka s detoxikačními účinky

Nakupujte zdravá ochucovadla u Slinivkáře s doživotní slevou 5% >>>





Odběr receptů zdarma
Vstupte do e-shopu

Menu

Související


Kontakty

slinivkar.cz

Tomáš Bláha
+420 777 807 124
tomas(zavináč)slinivkar.cz



vlastni www ?
poradenství,
tvorba webu
777 807 124

e-shop
provozovatel

PhDr Zuzana Bláhová
IČ 038 101 35


kontakt
obchod(a)slinivkar.cz

 Obchodní podmínky


Reklama