Ceny zdravých potravin

Vaše náklady na stravování se rapidně sníží

Je to tak. Nejprve chodíme kolem prodejen zdravé výživy jako nevěřící kolem kostelů. Většina z nás tam primárně vůbec nepotřebuje. Jak jsme starší, stane se nám, že se tam nějakou náhodou dostaneme a uvidíme ty ceny. Kilo rýže stojí 60 Kč ! Ve srovnání s obyčejnou rýží je drahá. Je dokonce "ošklivá, není tak bílá a kamarádka ji zkoušela a nejde ani uvařit".
Proč prodávají několik druhů soli? Proč mám sůl kupovat za 20 Kč, když v akci v marketu je i za 2 Kč? A tak dále. Čtyři zdravé párky za 100 Kč? Je to úsměvné
.


Chci trvalou slevu ve zdravé výživě
 

Jedna věc, na kterou bych rád upozornil u prodejen zaměřených na zdravou výživu je ta, že ve většině prodejnách, aby konkurovali řetězcům, prodávají i nezdravé věci, bezcenné a drahé. Je to artikl, který jim napohled nekazí fazónu zdravého obchodu, zároveň jim skutečně nezkazí ani fazónu drahého obchodu. Nemají to rozhodně lehké. Výrobci běžných potravin už přišli na to, jak dostat peníze z lidí, kteří se jim vymaňují ze stáda okrádaných konzumentů odpadků. Balí tak dál nekvalitní, příšerné potraviny do jiných obalů, a tisknou dál lži o jejich dobrém vlivu na organismus. Coby taky ne, když jim to, neinformovaní celý život kupujeme. Než přijde první problém. Nekupujte zdravé párky.

 Když se zaměříte postupně na skutečně zdravé potraviny, budete šokovaní vašimi nízkými náklady na jídlo. Dojde Vám to postupně, jak postupně odbouráte staré zvyky. Nakupovací i stravovací. Ten průběh je, přirozený. Zpočátku zkoušíte ochutnávat jednotlivé, "drahé kuličky" místo knedlíků. Ale jíte je dál s masem a zbytečným tukem a kořením, moukou atd. Když Vám začne vyhovovat zdravotní stav a zlepšující se kvalita vašeho života, přitvrdíte a opouštíte trochu maso, jdete víc směrem k drůbeži a rybám, omezíte, nebo vyměníte párky za šunku, potom, uzené za ovar. Tak to jde dál, vždycky je to proces.
 
Podstané je, opustit staré zvyky. Je to těžké, také mi to bylo podivné, neužít si každý týden naplnění nákupního košíku, nejlépe třikrát týdně. Mě to urychlila a zjednodušila slinivka. To má však i další nepříjemné, drobné nevýhody. Zkuste to sami, dřív, než Vás tělo donutí.

Dokud kupujete maso, aby bylo dvakrát denně, k tomu je rýže natural v nákladech směrem nahoru, ale jakmile vypnete to maso, sladkosti, jogurty a zbytečnosti kolem, nahradíte je zeleninoum, ovocem a luštěninami jdete s cenou potravin extrémně dolů. A přitom jíte to nejlepší. To Vám zaručuji. Dokud jste zdraví, dejte si rybu, nebo pečené kuřátko z domácího chovu, ale prostě jednou za čas. Svátečně. Necpěte se nejlevnějším masem třikrát denně.

Jakmile jste ve stavu, kdy se z obiloviny a luštěniny se zeleninou stáva hlavní jídlo, jste za vodou a cena zdravé sójové omáčky, mořské soli, nebo i toho domácího kuřete je vám k smíchu. Je to v tom opuštění ZLO přinášejících zvyků konzumentů - "zdravý jogurt přeci musí doma být" a za odpolední svačinku Vám rodina sní 4 jogurty po dvacetikoruně, přitom za chvíli mají zase hlad.


 

Registruj se nyní a získejte slevu na nákup 5% tip: mrkněte na: Atopický ekzém, řešení existuje