Pohanková kaše s grilovanou zeleninou

obsah receptu: kapusta kadeřavá, nakládané olivy, lilek, mrkev, cibule, sezamový olej, sůl, pohanková krupice
suroviny nakupujte v našem e-shopu, kde získáte 5% slevu na nákup po
registraci

Velmi rychlé jídlo, vhodné jako oběd nebo večeře. Pohankovou krupici namočte alespoň na 2 hodiny před grilováním do hrnce s vodou - 90g na jednu porci. Vodu osolte.
Zeleninu si rozkrájejte, osolte, nechte chvíli odležet. Rozpalte pánev a na sezamovém oleji (nebo suché keramické pánvi) ogrilujte dozlatova - do požadovaného stavu zeleniny. Pohankovou kaši dejte vařit těsně před grilováním, stačí jí 10 minut varu (klidně méně) a nechat chvilku dojít pod pokličkou.
Zeleninu podávejte s vlažnou kaší (je chutnější) a olivami.




Grilovaná zelenina s pohankovou kaší
 


Odběr receptů zdarma
Vstupte do e-shopu

Menu

Související


Kontakty

slinivkar.cz

Tomáš Bláha
+420 777 807 124
tomas(zavináč)slinivkar.cz



vlastni www ?
poradenství,
tvorba webu
777 807 124

e-shop
provozovatel

PhDr Zuzana Bláhová
IČ 038 101 35


kontakt
obchod(a)slinivkar.cz

 Obchodní podmínky