Kroupy s fazolkami a květákem

recept obsahuje: květák, cibuli, řasu nori, klíčky mungo, barevné fazole, ječné kroupy, sojovou omáčku shoyou, umeocet, majoránku, slunečnicový olej.
Suroviny nakoupíte výhodně v našem obchodě, po registraci dostanete slevu.


Dlouho jsem si tak nepochutnal na kroupách. Potřebujete mít uvařené kroupy, uvařené fazole pinto, naklíčené mungo. Mungo, nebo jakékoli dsalší klíčky si již nechávejte trvale na lince, v lednici. Už se začnou hodit enzymy ve větší míře (podzim, zima).
  Na oleji orestujte cibulku - dotmava (kdo má rád) s květákem na drobno. Přidejte shoyou, barevné fazole(vařené), majoránku a s mírným podlitím vodou duste aby se fazolím (pokud jsou z lednice) vrátila měkkost. Potom nasypte na pánev vařené kroupy a naklíčené mungo, ještě prohřejte a nakonec dejte do jídla - pouze podle chuti umeocet a vločky nori. Snažte se mít, ještě před sypáním mungo klíčků, ohřáté i kroupy - nemusíte tolik mungo tepelně devastovat.

 

 
pozn.: Toto jídlo opravdu má čím nadýmat. Fazole uvařte se saturejkou, netrénovaným návštěvám podávejte před odjezdem..
 


 


Odběr receptů zdarma
Vstupte do e-shopu

Menu

Související


Kontakty

slinivkar.cz

Tomáš Bláha
+420 777 807 124
tomas(zavináč)slinivkar.cz



vlastni www ?
poradenství,
tvorba webu
777 807 124

e-shop
provozovatel

PhDr Zuzana Bláhová
IČ 038 101 35


kontakt
obchod(a)slinivkar.cz

 Obchodní podmínky