květák s cizrnou

Luxusní květáček s cizrnou a cibulí v sójové omáčce

recept obsahuje: květák, cizrnu, červenou cibuli, olej, pažitku, sójovou omáčku, malé ječné kroupy.
Suroviny nakoupíte výhodně v našem obchodě, po registraci dostanete slevu.

Na oleji orestujte červenou cibulku s květákem a přidejte sójovou omáčku a vařenou cizrnu (cizrny tak 3 lžíce na porci). Mírně dolévejte vodu, vždy když se odpaří, aby se udělal květák, jak potřebujete. Když doladíte chuť sójovou omáčkou, nasypte do pánve hrst nasekané pažitky. Podávejte mírně vystydlé (mě tak chutná květák). Jako přílohu použijte vařené malé, nebo střední, ječné kroupy.


 

pozn: Je to obdoba čočky s květákem, jen bývá tužší cizrna oproti čočce, hodí se mi k tomu víc ječmen, než rýže.




 


Odběr receptů zdarma
Vstupte do e-shopu

Menu

Související


Kontakty

slinivkar.cz

Tomáš Bláha
+420 777 807 124
tomas(zavináč)slinivkar.cz



vlastni www ?
poradenství,
tvorba webu
777 807 124

e-shop
provozovatel

PhDr Zuzana Bláhová
IČ 038 101 35


kontakt
obchod(a)slinivkar.cz

 Obchodní podmínky