Fazole se zeleninou, olivami

recept obsahuje: mrkev, kápii, kedlubnu, cibuli, olivy, cibulovou nať, sůl, olivový olej, sladěnku, sójovou omáčku Tamari, kurkumu, Kuzu, rajský protlak, cayenský pepř, bazalku.
recept na odlehčení stravy, slinivkáři vynechte cayenský pepř

Fazole si den předem namočte s bazalkou, nebo saturejkou, uvařte do měkka, slijte. (komplet návod na vaření luštěnin zde) Na oleji orestujte nakrájenou cibuli, kápii a olivy, potom kedlubnu, mrkev, osolte, přidejte sójovku, kurkumu, rajský protlak (lžičku). Přisypte fazole a povařte do požadovaného stavu, občas přidejte vodu. Lžičku Kuzu rozmíchejte ve studené vodě a zahustěte. Na jednoho člověka počítejte asi 30g fazolí, jednu mrkev, půl cibule, půl kedlubny - nerad udávám množství, je lepší vařit intuitivně, toto je orientační množství pro začátečníky v kuchyni.. Tětstoviny na fotce jsou bezvaječné s kopřivami, je jedno jaké použijete. Ozdobte čerstvou natí. Jídlo vás nasytí, ale neoddělá. Uvařenou zeleninu snězte do hodiny, nenechávejte na druhý den. Uvařené fazole si můžete schovat na dva dny do ledničky do zásoby.
 

Nakoupit suroviny z receptu nyní se slevou 5%






Fazole se zeleninou, olivami


 


Odběr receptů zdarma
Vstupte do e-shopu

Menu

Související


Kontakty

slinivkar.cz

Tomáš Bláha
+420 777 807 124
tomas(zavináč)slinivkar.cz



vlastni www ?
poradenství,
tvorba webu
777 807 124

e-shop
provozovatel

PhDr Zuzana Bláhová
IČ 038 101 35


kontakt
obchod(a)slinivkar.cz

 Obchodní podmínky