Červená zelenina s olivami a sezamem

recept obsahuje: mrkev, červenou řepu, olivy, sezamový olej, sezam, nať červené řepy, bezlepkové těstoviny, okurku, sůl, sójovou omáčku Tamari.

Dejte vařit vodu na těstoviny, zelenina bude dost rychlá - pro dva dvě mrkve a půl menší řepy, dvě lžíce oliv. Na horkém sezamovém oleji orestujte plátky mrkve a červené řepy i s maldými listy z řepy. Restovanou zeleninu osolte, aby pustila šťávu s cukry, které zkaramelizují a krásně zvýrazní sladkou chuť. Přidejte sójovou omáčku, sezam, na fotce je smíchaní bílý s černým. Můžete malinko podlít, ale pokud je zelenina "narvaná" vodou, bude stačit ta přirozeně obsažená. Nedělejte zeleninu úplně do měkka - jenom tak napůl. Jídlo je i s přípravou hotové za 15 minut, s tím, že počítám s průtahy s těstovinami. Bezlepkové jídlo, kterým se můžete dobře najíst a neodrovná vás před prací. Manželům bude vyhovovat tvrdší zelenina, krátká doba přípravy jí udrží lesklou a přísady ji dost osolí. Užijte si dokonalou chuť domácí zeleniny, která je čerstvě připravená a konzumovaná. Nenechávejte jídlo manželovi, až přijde z práce.. to už bude zelenina kyselá a připomenete mu dětsví a zeleninu, co se nedá jíst. Ušetříte tři hodiny vaření (když vynecháte jednou guláš v poledne a večer si můžete tuhle rychlovku na úrovni zopáknout. Manžel energii na večer dostane v těstovinách a mnoho jí ušetří za trávení těžce stravitelných jídel.

 Nakupte si zdravé oleje a dochucovadla nyní s doživotní slevou 5% registrovaným



Odběr receptů zdarma
Vstupte do e-shopu

Menu

Související


Kontakty

slinivkar.cz

Tomáš Bláha
+420 777 807 124
tomas(zavináč)slinivkar.cz



vlastni www ?
poradenství,
tvorba webu
777 807 124

e-shop
provozovatel

PhDr Zuzana Bláhová
IČ 038 101 35


kontakt
obchod(a)slinivkar.cz

 Obchodní podmínky


Reklama