ume ocet

Umeocet vzniká při fermentaci švestiček Ume. Velmi zdravé ochucovadlo, má kyselou a slanou chuť. Slaná chuť u Umeocta převažuje kyselou. Dochucujte opatrně, nečekejte kyselost jako u normálního octa. Umeocet je zdraví prospěšný. Zklidňuje žaludek. Švestičky Ume jsou, mimo jiné, doporučovány na zklidnění žaludku po extrémních opicích na kocovinu. Používám umeocet nejčastěji při výrobě sushi. Švestičky umeboshi se tradičně používaly při výrobě rýžových koulí, potravině na cesty. (rýžové koule jsou koule z rýže natural, uprostřed nich je švestička Ume a jsou zabaleny do řasy Nori)
Umeocet kupujte u slinivkáře, máme pro vás 5% slevu.



Ume - ocet ze švestiček umeboshi





Umeocet kupujte u slinivkáře, máme pro vás 5% slevu.